Auteur Topic: 15/16 augustus "70 jaar bevrijding"bij Historisch Festival Vreeland  (gelezen 1475 keer)

Offline Eric72

  • Civilian
  • *
  • Berichten: 1
15/16 augustus "70 jaar bevrijding"bij Historisch Festival Vreeland
« Gepost op: juli 10, 2015, 10:53:01 am »
DEELNEMERS GEZOCHT

Op 15 en 16 augustus dit jaar vindt het Historisch Festival te Vreeland weer plaats.
Als vanouds zal dit tweejaarlijkse evenement weer aan de Kleizuwe van start gaan.
Thema dit jaar is 70 jaar bevrijding.
Het festival opent met een groep van 15 parachutisten die in stijl (met de bolletjes) zullen springen.
Ook is er een terrein van circa 80x100 meter beschikbaar voor legervoertuigen uit met name de periode '40-45. Na-oorlogs spul is ook van harte welkom, maar die staan apart.
De bedoeling is om dit terrain in te richten als kamp, u kunt dus bij uw voertuig slapen mits in stijl.
Heeft u behoefte aan meer comfort, dan kunt u uiteraard ook in uw Eigen caravan of camper slapen, maar dan wel op de camping die ook dit jaar naast het festival terrain wordt ingericht.

Tot op dit moment verwachten we een Chevrolet met dieplader en Shermantank, een handvol GMC's, Dodges en een ris Willy's. Maar er is nog ruimte zat voor meer deelnemers, dus bij deze de oproep om u in te schrijven voor dit fantastische evenement.

Al op vrijdagmiddag 14 augustus bent u van harte welkom, en dan kunt u na 's avonds nog genieten van de gondelvaart. (en wat zou het mooi zijn als er een paar DUKW's mee zouden varen...)
Zaterdag dus de opening en een paar keer per dag ook een "bevrijdingsrit" dooons "nostaligische straatje voor hen die dat willen.

Het thema is dus de bevrijding. Maar naast de legervoertuigen verwachten wij ook talloze tractoren, vrachtwagens, en luxe olditmers.
Er is genoeg te doen, wat dacht u van een rondrit door het Gooi, jongveekeuring, op zondag een westernshow, en natuurlijk ook live-muziek en een uitstekende catering in onze feesttent.

Meer informative vindt u op onze facebook pagina https://www.facebook.com/historischfestival.vreeland of op de website http://www.historie-herleeft.nl/?page_id=80.

Inschrijven kan via de website (zie link) of direct bij mij via e.goedhart@hetnet.nl

Het wordt een fantastisch feest, en met zijn allen hoop ik dat we er voor zowel de bezoekers als deelnemers een mooi en gezellige boel van kunnen maken.


Hartelijke groet,

Eric Goedhart
Bestuurslid Historie Herleeft in de Gooi en Vechtstreek.