Auteur Topic: Zaterdag 15 september D-Day Haaksbergen  (gelezen 2036 keer)

Offline MartinK

  • KTR
  • Second Lieutenant
  • *
  • Berichten: 162
  • "You're never beaten until you admit it."
Zaterdag 15 september D-Day Haaksbergen
« Gepost op: augustus 01, 2018, 09:12:34 am »
Zaterdag 15 september D-Day Haaksbergen

Op zaterdag 15 september 2018 organiseert het Ministerie van Defensie in samenwerking met de gemeente Haaksbergen een Megafestatie.

De krijgsmachtonderdelen Koninklijke Landmacht, Luchtmacht, Marine en Marechaussee pakken in het centrum van Haaksbergen hierbij groots uit. Meer info en het dagprogramma volgen binnenkort o.a. via e-mail, social media en de dag- en weekbladen.

Met het evenement richt de organisatie zich niet alleen op de regio maar vooral ook op jongeren, schoolverlaters, herintreders en geïnteresseerden in een baan bij Defensie. Dit omdat Defensie in de komende periode maar liefst 5500 vacatures beschikbaar heeft en hier reeds nu al de nodige aandacht voor vraagt. Zie ook de website www.werkenbijdefensie.nl.

Op veler verzoek gaat Defensie in Haaksbergen invulling geven aan een 'actief' evenement waarbij een ieder zelf veel kan ondernemen en ervaren. Daarnaast zullen Recruiters van Defensie gedurende het evenement regelmatig voorlichtingen verzorgen over de vacatures en het werken bij Defensie. Kortom een zeer leuke, leerzame en informatieve dag en een unieke gelegenheid om nader kennis te maken met Defensie en/of om zelf in actie te komen.

Het bedrijf Platformcommunicatie uit Haaksbergen is  door Defensie gevraagd mee te helpen met de organisatie van dit evenement. KTR is door hun uitgenodigd om met enkele WO2 voertuigen aanwezig te zijn voor een static show om zodoende de periode 1940-1945 onder de aandacht te brengen.

Opgave aan de static show kan rechtstreeks bij Platformcommunicatie via het bijgevoegde inschrijfformulier.

Deze kan ingevuld gemaild worden aan Herman Schiphorst (h.schiphorst@platformcommunicatie.nl)

vriendelijke groet,
Martin Klaassen
Evenementencoördinator KTR-regio Oost

MartinK
1943 Dodge WC52 (gehad)
1942 Ford GPW