Auteur Topic: Unieke KTR Vrijheidsrit Marken Diemen 5 mei 2020  (gelezen 1028 keer)

Offline Whitestar

  • KTR
  • Major
  • *
  • Berichten: 706
  • Through Beltring Mud to the Green Fields Beyond
Unieke KTR Vrijheidsrit Marken Diemen 5 mei 2020
« Gepost op: december 22, 2019, 10:47:27 am »
Waarde KTR leden,
 
Op 5 mei 2020 rijden wij de KTR Vrijheidsrit Marken-Diemen

Starten doen we op een unieke locatie namelijk het voormalige eiland Marken. Vandaar voert een mooie route langs een oer-Hollands landschap waarbij we de historische stadjes Monnickendam, Volendam, Edam doorkruisen. Via Groot Waterland, Midden Beemster, Purmerend en Landsmeer bereiken we Diemen alwaar het de bedoeling is dat we een reconstructie van de Panzermauer passeren.  Deze “Mauermuur”zal door een Shermantank , of iets dergelijks geneutraliseerd gaan worden. Het ligt in de bedoeling de dag te eindigen met een Vrijheidsmaaltijd. Om naar de Dam te rijden via de historische route bleek niet haalbaar, doordat de Dam op 5 mei bezet is en ook een aantal te passeren bruggen tegen die tijd in restauratie zijn. Ook de zeer hoge kosten voor de aanvraag van die vergunning waren niet acceptabel .
 
5 Mei belooft een drukke dag te worden voor ons. En zeker een unieke gebeurtenis. Om de verkeersdoorstroming goed te laten verlopen worden we begeleid door professionele motorbegeleiders. Voor de deelnemende voertuigen ligt een redelijke brandstof vergoeding in het verschiet. Elke gemeente waar wij doorkomen verschaft de deelnemers een lekkernij en/of een streek gerelateerde verrassing, en zal de burgemeester plaats nemen in de voorste jeep, gedurende de passage in zijn gemeente.
 
U kunt zich voor de Bevrijdingsrit Marken-Amsterdam inschrijven door onderstaande gegevens te mailen aan KTR.Amsterdam@gmail.com  of per post in te sturen naar  Kuuk Griep, Van Baerlestraat 32, 1071AX,  Amsterdam.

Naam:
Voornaam:
Adres:
Postcode:
Woonplaats:
Telefoonnummer:
e-mailadres:
Voertuig Merk/Type/Kenteken:
Rekeningnummer i.v.m. brandstofvergoeding:
Totaal aantal deelnemers:
 
Voor deelname aan de KTR Vrijheidssrit geldt een inschrijfgeld van 10,- Euro per voertuig ongeacht het aantal meerijders. Deze vergoeding kunt u direct met uw inschrijving, overmaken naar rekeningnummer NL97 RABO 0327 5848 66 ten name van Keep Them Rolling,  Nijkerk o.v.v. “Amsterdam 5 mei 2020”.
 
Wij zien uw inschrijving graag tegemoet,

Dennis Buijs mede namens Kuuk Griep
« Laatst bewerkt op: maart 23, 2020, 21:41:34 pm door Whitestar »
At the going down of the sun and in the morning we will remember them.

Offline Whitestar

  • KTR
  • Major
  • *
  • Berichten: 706
  • Through Beltring Mud to the Green Fields Beyond
Re: Unieke Bevrijdingsrit Marken-Diemen 5 mei 2020 Geannuleerd
« Reactie #1 Gepost op: maart 23, 2020, 21:40:41 pm »
Beste mensen,

Helaas kan het KTR evenement met start op Marken via Monnickendam, Volendam/Edam, Middenbeemster, Purmerend, Landsmeer en vandaar naar Diemen op 5 mei geen doorgang vinden.

Den Haag heeft laten weten dat alle evenementen tot voorlopig 1 juni niet door mogen gaan. Dit vanwege het corona virus.

Wellicht dat de bevrijdingsevenementen op een latere datum dit jaar worden ingehaald. Mocht dit voor onze Vrijheidsrit het geval zijn, dan stellen wij jullie hier uiteraard van op de hoogte.

We zullen de penningmeester van KTR verzoeken de ontvangen inschrijfgelden te restitueren.

Heel jammer dat dit op zo’n manier (voorlopig) moet aflopen. Jullie zullen er ongetwijfeld begrip voor hebben.

Beste groeten namens de organisatie van KTR,
 
Dennis Buijs, André Brouwer en Kuuk Griep
« Laatst bewerkt op: maart 24, 2020, 10:51:25 am door Whitestar »
At the going down of the sun and in the morning we will remember them.