Auteur Topic: 5 mei 's avonds- Bevrijdingsbioscoop-Nieuwmarkt-Amsterdam  (gelezen 1244 keer)

Offline Whitestar

  • KTR
  • Captain
  • *
  • Berichten: 616
5 mei 's avonds- Bevrijdingsbioscoop-Nieuwmarkt-Amsterdam
« Gepost op: april 16, 2015, 18:19:58 pm »
Beste vrienden,

Onze medewerking wordt gevraagd voor een evenement dat op 5 mei 's avonds op de Nieuwmarkt te Amsterdam wordt georganiseerd:

Op 5 mei wordt de tweede editie van De Bevrijdingsbioscoop, een gratis openluchtbioscoop op de Nieuwmarkt te Amsterdam in het teken van de bevrijding, georganiseerd. Hiervoor zoekt de organisatie, net als vorig jaar, enkele legervoertuigen die het geheel willen aankleden.

De essentie van De Bevrijdingsbioscoop is dat films samen worden beleefd. Ouderen, jongeren, en alles daar tussen in, kunnen samen de film bekijken, napraten en de gedachte in leven houden. Om dit te bereiken vertonen wij films die de thema’s van 5 mei eer aan doen. Films die toegankelijk zijn, maar wel diepgang hebben. Zodanig worden mensen gelokt met een aantrekkelijke film, die vervolgens aan het denken zet. Geen zware kost, maar wel stof tot nadenken. Zodat we samen de gedachte aan 5 mei in leven houden. Dat wordt namelijk steeds belangrijker, naarmate het aantal veteranen en ooggetuigen afneemt.

Vorig jaar hebben er ook legervoertuigen van Keep them Rolling op de Nieuwmarkt staan. De aanwezigheid van die legertrucks creëerde een waanzinnig bijzondere setting en gaf een bijzonder gevoel aan de avond. KTR aanwezigheid zou voor alle bezoekers wederom een waanzinnige toevoeging zijn!

Dus mocht u nog geen plannen hebben op 5 mei of nog op zoek zijn naar een leuke afsluiter, komt u dan met uw legervoertuig naar de Nieuwmarkt in Amsterdam, om daar gezamenlijk van een prachtige film te genieten! Maaltijden en drankjes worden door de organisatie verzorgd.

Voor meer informatie over het evenement kunt u kijken op de website: http://film5mei.nl  of mailen met Lukas Nelissen:  lukasnelissen@hotmail.com .

Groet namens Mokum First,

Dennis Buijs
« Laatst bewerkt op: april 16, 2015, 18:25:16 pm door Whitestar »

Offline Whitestar

  • KTR
  • Captain
  • *
  • Berichten: 616
Re: 5 mei 's avonds- Bevrijdingsbioscoop-Nieuwmarkt-Amsterdam
« Reactie #1 Gepost op: april 17, 2015, 11:00:38 am »
Bijgaand enige foto's van de Bevrijdingsbioscoop zoals die vorig jaar 5 mei op de Nieuwmarkt te Amsterdam plaats vond.

Groet Dennis Buijs
« Laatst bewerkt op: april 17, 2015, 11:02:27 am door Whitestar »