Auteur Topic: Kinderspel- en Huttenbouwweek in Ede  (gelezen 848 keer)

Offline Chill

  • Civilian
  • *
  • Berichten: 1
Kinderspel- en Huttenbouwweek in Ede
« Gepost op: mei 18, 2015, 18:40:24 pm »
Wij zijn op zoek naar een licht militair voertuig...!

Wij zijn voor Stichting Fantasieland in Ede op zoek naar iemand die ons vier dagen lang het gebruik van een licht leger voertuig (bijvoorbeeld een open jeep) wil sponsoren voor een herhalend toneelstuk dat plaatsvind in Ede voor het oog van 500 kinderen die meedoen aan dé Huttenbouwweek van Ede op het oude SOMA terrein aan de Verlengde Maanderweg van 17 tot en met 20 augustus dit jaar. 

We spelen met de kinderen een thema van Indiana Jones die op zoek goed naar de tempel van Ra in het oude Egypte, en elke ochtend (bij de opening) en elke middag (bij de lunch) wordt er een kort toneelstuk opgevoerd door hoofdpersonen die komen aangereden in een legervoertuig.

We willen vragen wie bereid is een legervoertuig voor gebruik 4 dagen te sponsoren waarbij het voertuig gestald is op ons eigen terrein. Of misschien bet u zèlf bereid 4 dagen lang te komen om het legervoertuig te besturen??! Natuurlijk willen we met u duidelijke afspraken maken (zoals dat de auto niet van het terrein af mag op de openbare weg en/of dat er 1 verantwoordelijk bestuurder is in bezit van rijbewijs) en natuurlijk zullen we actief reclame voor u of KTR maken tijdens de week zelf op het terrein, via onze website, via social media en tijdens de ouderavond als er meer dan 1000 volwassenen op ons terrein komen kijken naar de show. En natuurlijk bent u en leden van de KTR daar zelf dan ook van harte uitgenodigd!

Onze belangrijkste vraag: wilt u met uw voertuig bijdragen aan een geweldige week voor meer dan 500 kinderen tijdens de Huttenbouwweek van Fantasieland in Ede?

Meer informatie over ons kunt u vinden op www.fantasieland.eu

Alvast hartelijk dank voor uw aandacht en we hopen op veel reactie!!

Groeten van Willem Hoefakker, namens Fantasieland Ede.